PROSJEKT: KJELLER GÅRd

FAKTA:

www.kjellergard.no

Kjeller Gård er solrik og sentralt beliggende på Kjeller med utsyn over hele nærområdet. Boligene ligger tilbaketrukket fra vei i skrånende terreng. Skaara arkitekter har utformet området og tegnet boligene. Kun ca 3 km til Lillestrøm sentrum og ca 20 km til Oslo. Ca 11 min med tog fra Lillestrøm inntil Oslo S. Buss rett utenfor døren. Ny barne- og ungdomskole samt barnehage i området.

På Kjeller Gård skal vi bygge boliger i et godt bomiljø fordelt på Rekkehus, Tomannsboliger og leiligheter i flere salgs- og byggetrinn

Boligpotensial: 16 rekkehus- solgt, 36 tomannsboliger- solgt , 41 leiligheter i salg fra høst 2016.Ferdigstilles høst 2018.
 

Andre investorer:

Backe Prosjekt AS


PROSJEKT: JESSHEIM PARK 

FAKTA:

www.jessheimpark.no

Salg ved Dnb Nor Eiendom  

Glenn Pettersen 911 16 218
Jessheim Stadion blir Jessheim Park!

Vi er nå godt i gang med arbeidet med å omdanne gamle Jessheim Stadion til en ny bydel på Jessheim. . Den 1.august 2010 overtok vi det fraflyttede anlegget, og området skiftet navn til Jessheim Park. Her er vi godt i gang med å nå vårt mål om å skape et grønt og luftig område hvor beboerne vil trives og samtidig ha Jessheims mange tilbud bare noen minutters gange unna. Vi skal utvikle moderne leiligheter i alle størrelser for å kunne gi flest mulig kundegrupper et tilbud. Bebyggelsen får et spennende arkitektonisk uttrykk som vil passe godt inn i utviklingen av Jessheim fra tettsted til by.

November 2011 startet vi salget av prosjektets første byggetrinn, Hus A. Salget gikk over all forventning, og er i dag utsolgt. I mai 2013 overtok boligkjøperne sine nye hjem. I februar 2012 la vi ut Hus B for salg, og også dette trinnet ble godt mottatt i markedet. Hus B ble overlevert til boligkjøperne i begynnelsen av oktober 2013. Hus C kom ut for salg i september 2013 og ble ferdigstilt i mars 2014. Hus D kom ut for salg i mai 2014 og ble overlevert  kjøperne i desember 2015 Hus E kom ut i salg november 2014 og overlevert september 2016. Hus F/G kom ut for salg vår 2016, byggestart november 2016.


Boligpotensial:  390 leiligheter
Næring: Avhengig av senere valg bolig/næring
Andre investorer: Backe Prosjekt, Løvenskiold Eiendom  og Ymer.


PROSJEKT: FREDRIKSTAD STADIOn 

FAKTA:

www.gamlestadion.net/

Salg ved DNB Eiendom- Terje Hvidsten 915 78 181

 

Rekkehus; På Gamle Stadion vil vi nå bygge seks moderne byhus i rekke, utformet med fokus på funksjonelle planløsninger, høy komfort og lavt energiforbruk. Dette er et flott alternativ for både barnefamilier og godt voksne, som ønsker mer plass og hage enn en leilighet kan tilby. Samtlige enheter er på ca. 85 kvm., med tre soverom og eget bad i andre etasje. Første etasje får entré, bod, bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning

Leiligheter med moderne løsninger tilpasset dagens behov og krav. samtlige med solrike uteplasser vendt mot vest, enkel adkomst via heis og trapp med parkeringsplass i tørr og trygg garasjekjeller.Boligpotensial: 185 leiligheter
Næring: avhengig av sener valg bolig/næring
Andre investorer: Backe Prosjekt NRP(Næss,Risan & Partners)PROSJEKT: Torshovdalen

FAKTA: Ferdigstilt og avhendet i 2014.

To vinnere av Statens byggeskikkpris 2015: Stormen og Torshovdalen

Statens byggeskikkpris tildeles i år to bygg, Stormen i Bodø og Torshovdalen i Oslo. De to prisvinnerne er et kulturbygg og et boligprosjekt.

Årets nominerte til Statens byggeskikkpris har virkelig satt juryen på prøve. De seks prosjektene som gikk videre til nominasjonsrunden holdt svært høyt nivå, noe som har resultert i at hedersprisen deles ut til to bygg. Høgskolen i Bergen ble tildelt hedrende omtale. 

Utdrag fra juryens begrunnelse:

Torshovdalen er et boligprosjekt som overbeviser med sine boligkvaliteter. Boligprosjektet kan skilte med god kombinasjon av utsikt, gode solforhold, nærhet til park, et godt byplangrep, arkitektur av høy klasse og stor variasjon av boligstørrelser som gjør det attraktivt for mennesker i ulike livsfaser å skaffe seg bolig her. Arkitekt og byggherre har sammen satset på kvalitet og skapt et inspirerende forbilde for god byggeskikk

 

 

 

Boligprosjektet Torshovdalen har adresse Hans Nielsen Hauges gate 35-41, øverst i den grønne Torshovdalen, med panoramautsikt over fjorden og Oslo sentrum.I bakkant ligger nye Sinsen T-banestasjon, foran ligger den sjarmerende bydelen Torshov.

Prosjektet består av 1. byggetrinn med 152 selveierleiligheter over en sokkeletasje med forretninger. 2. byggetrinn har 57 leiligheter og barnehage.

Alle leilighetene har moderne og fleksible planløsninger med store balkonger og fjordutsikt. Vi har satt oss som mål at alle skal finne en leilighet som passer behov og egen lommebok. Bebyggelsen er utformet som ”kam struktur” (se illustrasjon), der ryggen ligger parallelt med T-banen og utstikkerne danner åpne atrier mot parken i vest. Bygningene varierer i høyde fra 3-9 etasjer.

Byggetrinn 1 og 2 er ferdigstillet, Det er ingen nye byggetrinn, sommeren 2013 ble 1 trinn overlevert, april 2014 ble siste trinn overlevert..

Torshovdalen er tegnet av Lund Hagem Arkitekter. 

Landskapsarkitekt: Blå Landskapsarkitekter.

Finn Bragenes ved Dnb Eiendom var megler.

Entreprenør var AS Ingeniør Gunnar M. Backe ved begge byggetrinn.

Kontraktssum 850 Mill.

Utbyggere er Mallin Eiendom og Backe Prosjekt, solide selskaper med flere store boligprosjekter bak seg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre investorer: Backe Prosjekt AS


PROSJEKT: SKI 

FAKTA: 

Under regulering.
Tomt: 2,4 mål
Boliger: 63 leiligheter
Næring: 300 m2 BTA
Andre investorer: Backe Prosjekt

EIENDOM: NEDRE KALBAKKVEI 88

FAKTA:
Bygg: 7640 m2 BTA kontor/lager

Leie av lokaler kontakt;

Realist ved Bodil Ragner 93 22 13 75

 

Driftsleder; Espen Trangsrud 922 51 724

Beliggenhet

Nedre Kalbakkvei 88 er en flott kombinasjonseiendom beliggende på Alfaset - Midt mellom Alnabru og Furuset.  Eiendommen er lokalisert i et veletablert næringsområde, med mange store og mindre bedrifter i nabolaget. 

Generelt

Eiendommen ble oppført i 1985 for Sony Norge AS, og har i senere tid blitt oppgradert løpende. Eiendommens øverste etasje ble bygget i 2001.

Blant dagens leietagere finner man blant annet Skala Prosessteknikk, Stoplight Elektro, Milrab, Premium Pet Products og City Maid.

Kontorlokalene i eiendommen har blitt rehabiltert for nye leietagere de siste årene, og fremstår som lyse og moderne.

Utleier Mallin Eiendom har eid og forvaltet bygget siden 1996, og har egen driftsleder på eiendommen.

Lokalene

Vi kan tilby lyse og moderne kontorlokaler tilpasset din bedrifts krav til utforming og standard. Bildene over er fra lokaler i eiendommen som har blitt pusset opp de sisteårene.  Lokalene har store vinduer, og gjennomgående lysinnslipp. 

Adkomst/parkering

Enkel adkomst via E6 eller Østre Akervei. 

God parkeringsdekning med ca 150 parkeringsplasser

Buss 401 bruker ca 18 minutter fra Oslo sentralbanestasjon og stopper rett utenfor eiendommen.

Nærmeste T-bane er Trosterud

 

 

 


EIENDOM: ROSENKRANTZGATE 21

FAKTA:
Bygg: 3500 m2 BTA kontor

Leie av lokaler kontakt;

Newsec ved Jan W. Roll  90 53 33 69

kontor pusset opp i 2011

moderne og i teknisk god stand, med nytt ventilasjonsanlegg. Både åpent landskap og celle kontorer.

Driftsleder; Espen Trangsrud 922 51 724

Beskrivelse

Eiendommen er sentralt beliggende i Oslo sentrum - like ved Rådhuset.

Den sentrale beliggenheten i Oslo sentrum betyr meget kort vei til alt av offentlig kommunikasjon og servicetilbud.

Eiendommen har et flott og innbydende inngangsparti med ny personheis (oppgradert 2007/2008)

Utleier Mallin Eiendom har eid og forvaltet bygget siden 2005, og har egen driftsleder på eiendommen.


EIENDOM: BRENNAVEIEN 18

FAKTA:
Bygg: 9.489 m2 sykehjem/logistikk

Fullt utleid.

Driftsleder; Espen Trangsrud 922 51 724

Beskrivelse

Eiendommen ligger på Skytta industriområde i Nittedal Kommune.

Eiendommen er i hovedsak tilpasset Ahus- (Akershus universitetssykehus HF,DPS Groruddalen,Skytta ) sin"dagklinikk "for psykiatriske behandling.

Distriktspsykiatrisk senter (DPS) Groruddalen har lokalisert sin virksomhet på tre adresser: Jerikoveien 28 (Furuset), Rosenbergveien 15 (Grorud) og Brennaveien 18 (Nittedal). Kjerneoppgavene er utredning/diagnostisering og behandling av psykiske plager/lidelser hos personer over 18 år. Som hovedregel kreves skriftlig henvisning fra (primær)lege. I behandlingstilbudet inngår blant annet poliklinisk samtalebehandling - individuelt eller i gruppe -, medikamentell behandling, utadrettet/ambulant behandling og rehabilitering for personer med alvorlige psykiske lidelser, døgnbehandling. I tillegg ytes krise- og akuttjenester. Behandlingen blir tilpasset hver enkelt pasient. Viderehenvisning til mer relevant instans når dette er hensiktsmessig.

Tilbudet fordelt på adresser:
I Jerikoveien 28: To allmennpolikliniske enheter, Enhet for gruppeterapi og Akutteam
I Rosenbergveien 15: To allmennpolikliniske enheter og Spesialpoliklinikk (psykose-/rehab)
I Brennaveien 18: Døgnenhet

 


EIENDOM: MAXBO NITTEDAL

FAKTA:
Bygg: 4.319 m2 BTA byggvarehus

Maxbo/Løvenskiold Handel er leietaker med noe fremleid til Elkjøp Stormarked.

Bjertnestangen 12.

Bygget av Betonmast Romerike i 2011/2012, Maxbo åpnet butikk i mars 2012. Elkjøp åpnet sin butikk sommeren 2013.